Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dansk, tysk – og Beethoven. 14.september 2021 kl. 20. NB Påregnes flyttet til 27.april 2021 på grund af tilpasning til Coronareglerne. Annonceres endeligt, når der er tilstrækkelig sikkerhed.

27.04.2021 @ 20:00 22:00

Bemærk at denne koncert desværre atter har måttet udsættes på grund af coronaen. Vi beklager, og der vil senere kommer flere detaljer vedr. koncerten, der nu påregnes afholdt i april.
Vejle Symfoniorkester markerer ved en flot koncert både det dansk-tyske venskabsår 2020 og samtidig 250 års fødselsdagen for den tyske mesterkomponist Ludwig Van Beethoven. Programmet indeholder kendte værker af Carl Nielsen, F. Kuhlau, F. Mendelsohn-Bartoldy og ikke mindst hovedværket Beethovens klaverkoncert nr. 5 “Kejserkoncerten” med pianist Gustav Piekut som solist.
Gustav Piekut (f.1995) er født og opvokset i Kolding. Han har udviklet sit klaverspil til et meget højt niveau bl.a. ved studier i Berlin og på det Kgl.Danske Musikonservatorium. I 2018 har han modtaget Sonnings talentpris, I 2019 Musikanmelderringens pris og i 2020 DR P2´s talentpris – for blot at nævne nogle af de seneste udmærkelser. Gustav er en international solist af høj klasse, som vi glæder os rigtig meget til at spille sammen med november i Vejle Musikteater.
Billetsalget er åbnet. Følg linket nedenfor.
Linket hos Vejle Musikteater oplyser om det helt konkrete program der spilles samt link til et programhæfte, der fortæller om koncertens værker, komponister, solist, musikere mv. Klik ind på dette og læs lidt inden koncerten eller print det ud og tag det med.
Bemærk særligt: På grund af de corona-restriktionerne som gælder i øjeblikket afvikles koncerten uden pause og reduceret enkelte musikstykker, bl.a. Mendelsohn. Koncerten ventes afsluttet kl.21.30.

https://www.vejlemusikteater.dk/?s=Vejle+symfoniorkester

170kr

Vejle Musikteater

Vedelsgade 25
7100 Vejle, Denmark
+ Google Maps