Coronareglerne griber igen ind i vores mulighed for at afholde koncerter – ogs selv om det sker i det professionelt organiserede Vejle Musikteater med gode Corona-forholdsregler.

Vi har haft nogle hektiske dage siden Kulturministeriet for mindre end en uge siden ændrede fortolkningen af, hvordan koncerter kunne afvikles med amatørorkestre, selv om det sker under professionelle forhold. I realiteten skulle vi spille med ryggen til publikum for at spille koncerten lovligt!

I samarbejde med Vejle Musikteater og efter kontakt til Kulturministeriet har orkestrets bestyrelse med stor beklagelse måttet aflyse koncerten i morgen aften. Heldigvis har Vejle Musikteater, orkestret, dirigenten, solisten og konferencier på vanlig konstruktiv vis kunne flytte koncerten til tirsdag den 26.januar 2021 kl. 20.
Så vi håber, at de, der har købt billet gerne vil have den overflyttet til den nye dato – såvel som der fortsat er plads til flere glade mennesker i publikumsskaren!

Musikteatret vll meget hurtigt kontakte de, der har købt billet, sådan at der kan ske overførsel, såvel som det bliver muligt at købe flere billetter.

Der kommer senere yderligere information.