De store korkoncerter “Italienske mestre” flyttes til 2022

De rammer, der udstikkes for amatørmusiklivet under Corona-krisen gør det utrolig vanskeligt at indstudere og gennemføre større koncerter, ikke mindst når kormusikken er involveret.

Vi havde set meget frem til i samarbejde med Vestjysk koncertkor, Randers Bykor og sangsolisterne Bo Kristian Jensen og Jakob Vad at opføre bl.a. Puccinis “Messi di Gloria” ved 3 koncerter i foråret 2020. Corona restriktionerne gjorde, at vi måtte flytte til foråret 2021, men krisen ser ud til at trække så meget ud, så vi ikke tror, at vi kan komme forsvarligt i gang med indstudering efter nytår og derfor også vil få vanskeligheder med afholdelse af koncerterne i foråret 2021.

Vi har derfor måtte tage det tunge skridt at udsætte koncerterne endnu engang frem til april/maj 2022 jfr. hjemmesidens oversigt over begivenheder. Beslutningen er taget i samarbejde med korene og solisterne, som velvilligt er med på at vente til 2022.

Nu udestår, at vi får forhandlet udsættelsen med vores gode sponsorer, sådan at vi er sikre på, at finansieringen af projektet er i orden og vi kan gennemføre i Holstebro, Randers og Vejle i april/maj 2022.

Vi vil senere orientere mere konkret.

Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester