Koncerten den 17.november 2020 er tilpasset gældende corona-regler. Programhæfte kan ses og downloades.

symfoniorkester

PROGRAMhæfteefterår2020-VSO-COVID

Tryk på filnavnet for at læse programnoterne -eller på downloadknappen for at overføre filen til dig selv og udskrive.

2020 er et udsædvanligt år for næsten alt! Corona-virus og de heraf følgende restriktioner rammer stort set alt. Det er heldigvis muligt – efter tydeliggørelse af reglernes forståelse – fortsat at afvikle en god koncert i Vejle Musikteater den 17.november kl.20 med titlen “Dansk, Tysk & Beethoven”. Vi glæder os til at spille i Vejle Musikteater, hvor der er sørget for sikre rammer. Så der kan fortsat købes billet på Vejle Musikteater og ved indgangen.

Vi har måttet tilpasse aftenens forløb ved dels at spille koncerten uden pause midt i programmet, såvel som vi har været nødt til at skære det sidste musikstykke af Mendelsohn bort og ligeledes 2 satser af Carl Nielsens suite.

Men koncerten vil mest af alt rumme Beethovens flotte “Kejserkoncert” med en blændende Gustav Piekut som solist på flygel foran et veloplagt Vejle Symfoniorkester med Anne Cathrine Kielland Lund som dirigent og kultur-og sundhedsdirektør som konferencier. Så kom ind og lyt op koncerten og køb meget gerne billet i forvejen på Vejle Musikteater:

symfoniorkester

Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester
Vejle Symfoniorkester